עובר לא תואם את גיל ההריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/09/2018 | 10:00 | מאת: מעיין12

היי דוקטור אני נמצאת כרגע לפי חישוב וסת אחרונה בשבוע 9 באולטרסאונד ראשון לפני שבועיים נצפה שק הריון שק חלמון אך לא נצפה עובר לאחר שבועיים נצפה עובר המתאים בגודלו לשבוע 6 וללא דופק הרופאים היו פסימים ומאוד מלחיצים לגבי תקינות ההריון ונקבע אולטרסאונד לשבוע הבא יתכן כי מדובר בביוץ מאוחר? חשוב לציין כי המחזור לא סדיר וקיבלתי מחזור שבועיים לאחר שכבר הייתי במחזור אודה לתשובתך

שלום יתכן שמדובר בביוץ מאוחר אבל הייתי מצפה לראות דופק בשבוע 6 ולכן גם אני פסימי

מנהל פורום רפואת נשים