דימום מחזור של שבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/09/2018 | 00:28 | מאת: ע

לפני תחילת המחזור התגלתה לי פטריה, באותה בדיקה שהתגלתה הפטרייה ביקשתי גם מרשם לגלולות למניעת הריון לאחר שלא השתמשתי כלל בגלולות קרוב ל4 שנים. הפעם האחרונה שהשתמשתי בגלולות , אלו היו גלולות יסמין שגרמו לי למחזור של כמעט חודש ולכן הפסקתי. בפגישה האחרונה בקשתי מרשם חדש לגלולות והרופא רשם לי מליאן שהשתמשתי בהם בגיל ההתבגרות- לא היו לי תופעות לוואי כלל למיטב זיכרוני ועל ביקשתי אותן שוב. קיימתי יחסי מין ונוצר לי דימום קל שחשבתי שהוא מחזור ומניסיוני, בדימום הראשוני עלייך לקחת גם את הגלולה הראשונה. מאז אני שבועיים במחזור. קבעתי תור לרופא אך אשמח לחוות דעתך. למה זה קורה והאם זה תקין? אם לא ממה זה נובע ומה עליי לעשות? האם להפסיק את הגלולות? תודה

שלום זו תופעה רגילה בחפיסה הראשונה של כל גלולה אבל כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים