גלולות דיאנה ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/09/2018 | 20:48 | מאת: דנה

שלום, אני נוטלת גלולות דיאנה כבר 10 שנים וזאת בשל נשירת שיער (רופא עור המליץ לי). לפני כשבוע סיימתי מחזור והחלטתי להפסיק ליטול את הגלולות. עכדיו קראתי כי בדל הפסקת הגחוחות תיתכן נשירת שיער מוגברת ולכן אני חוששת להפסיק, האם אכן כך? שאחה נוספת, המידה ורוצה לחזור ולקחת גלולות האם עליי להמתין למחזור ואז להתחיל או שיכולה כבר מחר? תודה

07/09/2018 | 21:05 | מאת: דנה

אציין כי לא מקיימת יחסי מין התקופה זו

שלום לא ניתן להעריך אם תהיה נשיאה או לא כדאי להתחיל ביום הראשון של המחזור

מנהל פורום רפואת נשים