הפרשות חומות ודימום מאוד קל יותר משבועיים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/09/2018 | 09:57 | מאת: אנונימית7

שלום, כבר קצת יותר משבועיים שאני עם הפרשות חומות ולעיתים דימום מאוד קל.. עשיתי אתמול בדיקת הריון ביתית ויצא חיובי, כשעתיים לאחר מכן כבר הייתי אצל רופאת נשים שאמרה שיתכן שההפרשות הן מאנטיביוטיקת דלאצין שלקחתי לפני כחודש ויתכן והשפיעה על יעילות הגלולות, היא שלחה אותי לבדיקת הריון באמצעות בדיקת דם והתוצאות הגיעו אחרה"צ שליליות (בטא נמוך מ5).. גם היום יש את ההפרשות..הייתי אמורה לקבל מחזור לפני כשבוע כשעשיתי את ההפסקה עם הגלולות, אך במקומו היו את ההפרשות האלו.. אני מבולבלת. מה זה יכול להיות? תודה

שלום יתכן הריון צעיר שנפל כדאי לחכות לחדש הבא ולראות מה קורה עם המחזור

מנהל פורום רפואת נשים