כאבי בטן תחתונה ודימום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/09/2018 | 21:37 | מאת: ירדן

היי שלום רב בת ארבעים אחרי 4 לידות רגילות כשנתיים עם התקן מירנה. שלושה חודשים אחרונים יש דימום מהנרתיק שלא פוסק מלווה בכאבים בבטן תחתונה. לאחר בדיקה וגינאלית של רופא נשים נשלחתי לאולטראסונד וגנלי— צוואר הרחם והתעלה במראה תקין שחלה שמאלית מרקם תקין בצמוד לשחלה נצפה מבנה נוזלי צלול 21*24 שחלה ימנית בתוכה מבנה ציסטי צלול29*30 בצמוד לשחלה מבנה נוזלי צלול בקוטר 16 מ״מ. יש לי בעוד חודש תור לקולפוסקופיה ובנתיים הכאבים והדימום ממשיך. קצת מודאגת מהממצאים בשחלה.. מה אומרת הבדיקה?? יש לי צורך לדאגה?? תודה על העזרה.

שלום ככל הנראה אין משמעות לממצאים בשחלות אבל כדאי לעקוב לדעתי כדאי להוציא את ההתקן ולראות אם יש דמומים

מנהל פורום רפואת נשים