כאבי בטן תחתונה חזקים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/09/2018 | 16:02 | מאת: אנונימית

יש לי כבר שלושה ימים כאבים חזקים בבטן התחתונה, ממש מרגישים כמו כיווצים, בנוסף לזה יש לי הרבה הפרשות שנראות כמו נזלת. אני חיילת ואין לי איך להגיע לרופא נשים בזמן הקרוב, ובביקור רופא בכלל משייכים את הכאבים לוירוס אבל הכדורים שנתנו בכלל לא עוזרים לכאבים. אני כבר לא יודעת מה לעשות הכאבים ממש ממש חזקים

שלום אין לי דרך לעזור לך בלי בדיקה

31/01/2019 | 15:59 | מאת: אוראל

היי יש לי את אותם תסמינים כמו שלה... אצלי שללו הכל עשיתי סיטי, אולטרסאונד, בדיקת שתן כל מה שצריך ואמרו שלא מוצאים משהו.. ממה זה יכול לקרות?

מנהל פורום רפואת נשים