אני כלה שנטלתי כדורים לעיכוב המחזור אבל קיבלתי אותו בכל זאת ביום החתונה...

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/09/2018 | 15:36 | מאת: Nony

שלום, החתונה שלי הייתה אתמול (אני בחורה ערבייה בת 21), והיה ידוע לי כבר מזמן שאני אקבל מחזור ביום החתונה (1.9), בגלל זה נתנה לי רופאת הנשים שלי כדורים למניעת קבלת מחזור שנקראים Duphaston, ואמרה לי להתחיל לקחת אותם לפני 10 ימים מיום החתונה פעמיים ביום. עשיתי את מה שהיא אמרה לי, אבל בכל זאת קיבלתי מחזור אתמול, אבל יותר קל משאני תמיד מקבלת.. השאלה הראשונה היא למה קיבלתי מחזור? כמה זמן הוא יימשך? גם, עכשיו אני חושבת על לא להמשיך לקחת את הכדורים כי לא עזרו לי בכלל, האם זה בסדר להפסיק לקחת אותם?! תודה

שלום לא תמיד זה מצליח כדאי להפסיק

מנהל פורום רפואת נשים