הריון- קרישיות דם- מדלל דם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/08/2018 | 20:04 | מאת: הילה

שלום! עברתי הפלה לפני שנה ומסתמן שגם הפלה כימית. לפני מספר ימים גיליתי שלאמי הייתה היסטוריה של הפלות והייתה מטופלת אצל רופא פרטי (לפני 30 שנה בערך). אצלה ההריון לא החזיק ונפל בחודשים הראשונים, ההריונות שלה היו קשים וגילו לה קרישת דם. אני התחלתי טיפולי פוריות האם את המידע הזה אני צריכה לעדכן את הרופאת נשים שלי? והאם יש מצב שזה תורשתי וצריך לטפל בי בדרך אחרת? ואם הרופאת נשים שלי בחול האם ניתן לפנות לרופאת משפחה? רופא פרטי? מה אני צריכה לעשות? אשמח למענה !!! מכיוון ששמעתי שבד"כ שמי שיש קרישת דם קשה להחזיק הריונות וגם קשה להקלט.

שלום זה בהחלט גנטי וכדאי לבצע ברור ליתר קרישיות אפשר דרך רופא משפחה

מנהל פורום רפואת נשים