איחור במחזור של 16 ימים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/08/2018 | 15:43 | מאת: אור

צריכה עזרה דחופה!! כרגע בארהב ואני לא ממש יודעת מה לעשות והרופא שלי לא זמינה בארץ אני כרגע באיחור של 16 יום בקבלת המחזור החודשי ( הייתי אמורה לקבל ב10)עשיתי לפני כשבוע 2 בדיקות ברווח של יומיים ושתיהן יצאו שליליות עבר עלי חודש קשה מבחינת לחצים והכל והנחתי שזה בגלל זה את היחסים האחרונים קיימתי ב-04/08 שהתחילו ללא אמצעי (מספר שניות) והסתיימו עם אמצעי הגנה החל מאתמול התחילו לי בחילות וזה לא הגיוני לפני הבדיקות (יכול להיות שזה פסיכולוגי) אין לי ממש עם מי להתייעץ ואני באמצע טיול מורכב בחול ואני לא יודעת אם זה שווה ללכת להיבדק בכל אופן במדיה וזה כן הריון צריך לעשות הפסקת הריון רק בארץ ? הבטן שלי נפוחה ויש לי פצעים אם זה משהו שעוזר האיבחון

שלום אם בדיקת ההריון היתה שלילית סימן שזה לא הריון בכל מקרה כדאי לחזור על הבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים