שאלה חשובה כדור אחרון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

26/08/2018 | 13:53 | מאת: חנה

שלום רב! אני לוקחת כדורי פרוגילוטון כיוון שהמחזור שלי לא מופיע , הרירית הייתה מאוד דקה. נשארו לי בחבילה עוד 1 כדור חום לי 20 כדורים עד עכשיו ונותר עוד כדור 1. האם אני אקבל אחרי שאסיים את כל החבילה? אם אני לא אקח מחר את הכדור האחרון אז זה משמעותי? האם לא יופיע לי דימום רק בגלל שנשאר כדור 1? האם 21 ימים ו 20 ימים של פרוגילוטון זה משמעותי לקבל ווסת? המון תודה על ההתייחסות ושבוע טוב!!!

שלום אני לא מבין למה לא לקחת את הכדור האחרון אם זו ההמלצה לטפול סביר להניח שתקבלי מחזור גם בלעדיו אבל כדאי לקחת

27/08/2018 | 21:29 | מאת: חנה

תוך כמה זמן מסיום ה20 כדורי פרוגילוטון מופיע מחזור? האם מעל שבוע?

מנהל פורום רפואת נשים