צריבה בפות ותחושה של פצעון עם צריבה בשתן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/08/2018 | 22:50 | מאת: אנונימית

שלום. בת 29. נשואה לבת זוג. לאחרונה במהלך מגע מיני מופיעה לי צריבה בפות וצריבה במתן שתן. יש לי גם דלקות חוזרות בשתן... היום הרגשתי תחושה של פצעון בפות בחיצוני. אני חוששת שבעקבות כך אולי הצריבה והכאבים.... מה זה אומר? אני ובת זוגי נקיות. היא הבת זוג היחידה שלי והפרטנרית היחידה שלי מזה עשור. מה אני יכולה לעשות בנתיים עם הכאבים עד הביקור אצל

שלום אין מה לעשות בינתיים יש לפנות לבדיקה לשם אבחון וטפול בהתאם לאבחנה

מנהל פורום רפואת נשים