אי הפסקת לקיחת גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/08/2018 | 01:41 | מאת: ענת

מסיבות אישיות, החלטתי לצרף ולהמשיך לקחת גלולות ( מסוג מרסילון), לפחות שבוע מעבר למה שצריך ( מעבר לכדורים שישנם בחפיסה). כמה ימים לאחר התחלת נטילת החפיסה השנייה הופיע מן דימום קטנטן בעת הניגוב, יותר נכון כתם. רציתי לדעת האם זה נורמלי ? האם אני יכולה להפסיק את לקיחת הגלולות לאחר כשבוע או שעליי להמשיך ולקחת את כל החפיסה עד לסיומה ? והאם "הכתם" בעת הניגוב יפסק ? כי בעצם כל מטרת ה אי הפסקת לקיחת הגלולות היתה למטרה מסויימת ( רציתי לדחות את קבלת המחזור בשבוע - מסיבות אישיות).

שלום זה בהחלט יתכן את יכולה להפסיק כעבור שבוע

20/08/2018 | 14:17 | מאת: ענת

האם ההכתמה תיפסק ? או שהיא תהיה כל זמן לקיחת החפיסה השנייה ??

מנהל פורום רפואת נשים