גלולות זואלי מתי אפשר לקחת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/08/2018 | 14:05 | מאת: נטלי

שלופ ד"ר .פעם ראשונה שלי בגלולות. המחזור שלי עד היום לא כל כך סדיר בעיקר מקדים לי במספר ימים .. מתי צריך לשתות את הגלולה הראשונה? האם לא אקבל מחזור עכשיו עד לסיום החפיסה הראשונה? מה התופעות לוואי שארגיש? האם גודש בחזה זה נורמאלי? ואם עשיתי בדיקת פאב כדאי לחכות עד לתשובה של הבדיקה( רק בעוד חודש) או שאני יכולה להתחיל לקחת את הגלולות?

שלום יש להתחיל את הגלולה הראשונה ביום הראשון של המחזור הווסת הבאה תופיע בסוף החפיסה אין קשר לפפ

מנהל פורום רפואת נשים