דחיית מחזור עם גלולות זואלי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/08/2018 | 18:18 | מאת: רינב

שלום אני מעוניינת לדחות את מועד קבלת המחזור הבנתי שעליי לדלג על ארבעת הגלולות הלא פעילות ולהתחיל את החפיסה הבאה רציתי לברר 1. נטלתי גלולה אחת לא פעילה האם אני עדיין יכולה להתחיל את החפיסה הבאה ולדחות את המחזור? 2. לאחר התחלת החפיסה הבאה האם זה תקין להמשיך כרגיל עם נטילת הגלולות או שאני צריכה לקחת את הגלולות הלא פעילות מהחפיסה הקודמת בשלב כלשהו?

שלום 1. אפשר אבל יש סיכוי שיופיע דמום 2. אין צורך לקחת את הגלולות מה חפיסה הקודמת

מנהל פורום רפואת נשים