דחיית וסת באמצעות גלולות?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/08/2018 | 09:11 | מאת: רונית

אני בת 40. בריאה. מעולם לא ילדתי. בעבר לקחתי גלולות פמינט אך בשנתיים אחרונות הפסקתי. אני נוסעת לטיול של חודש וחצי ולפי החישובים שלי אמורה לקבל מחזור ממש בתחילת הטיול ובאמצע שלו. אני רוצה להימנע מכך. האם אני יכולה להתחיל לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור הבא ופשוט להדביק 2 תפיסות? מייד עם החזרה מהטיול אפסיק עם גלולות. האם יש לזה השלכות כלשהן? ( כמה זה ישגע לי את המערכת?) תודה

שלום אם אין מניעה לקחת גלולות ( עישון למשל או מחלת קרישה ) את יכולה לקחת ולחבר חפיסות כמובן שלא ניתן להעריך אם יהיו תופעות לואי או לא

מנהל פורום רפואת נשים