איחור מחזור והיריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/07/2018 | 15:29 | מאת: שירה

שלום רב אני בת 31, ילדתי לפני 10 חודשים. המזחור חזר לעצמו סדיר. בחודש האחרון בעלי ואני קיימנו יחסים על מנת להיקלט שוב להיריון במהלך תקופת הביוץ. המחזור שלי לא הגיע בזמן שהיה אמור להגיע, עכשיו אני שבוע לאחר מכן, עשיתי כבר שתי בדיקות היריון שיצאו שליליות. בנוגע להפרשות יש לי בגוון שמנת עם קצת חום. אין מחזור כמו שתמיד הייתי מקבלת. מה עליי לצפות עכשיו? יש סיכוי שבכל זאת נקלטתי להיריון?

שלום סביר להניח שזה לא הריון אם הבדיקות היו שליליות אני מציע להמתין שבוע נוסף ואם הוסת לא יגיע לחזור על הבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים