דחוף בדיקת HPV זן 68

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/07/2018 | 08:33 | מאת: רוית

שיתי בדיקת פאפ- significance (asc-us) HPV Typing was requested אגב רוצה לצין שמרגישה כמו גרד והפרשה לבנה דלילה. אין נגעים כמו פצעים יבלות או דמויי כרובית על אברי המין.יכול להיות שהבדיקה אינה תקינה בגלל דלקת פטריה בבדיקת HPV יצא זן- 68 HIGH RISK מתוך 36 הזנים אחד או יותר מה אני עושה איך מטפלת בכך מה אני עושה האם יש חיסונים לזה טיפול לכך האם אפשר להיכנס להריון בבבקשה תשובתך

שלום אין קשר לפטריה יש לבצע בדיקת קולפוסקופיה ברוב המקרים אם הקולפוסקופיה תקינה אין צורך בטפול כי הוירוס חולף מאליו אין מניעה להריון לאחר בדיקת קולפוסקופיה תקינה

מנהל פורום רפואת נשים