דלקות חוזרות לאחר קיום יחסי מין.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/07/2018 | 09:50 | מאת: מיואשת

שלום. אני בת חמישים ושמונה נשואה. לפני כשלוש עשרה שנה כרתו לי את הרחם. בשנתיים האחרונות יש הפסקה גדולה בקיום יחסי מין וכל פעם לאחר שאני מקיימת יש לי דלקת בשתן עם חיידק. השבוע קרה לי שוב לקחתי חמוציות מקס של אלטמן וזה עזר לי אחרי כמה ימים שקיימתצי שוב יחסי מין חזר לי הצריבה וריבוי במןן שתן בבדיקה שעשיתי לפני כן מראה שיש לי חיידק ואני צריכה אנטיקה של חמש מאות מיליגרם פעמיים ביום. ברצוני לדעת האם יש אישזשהי סיבה לכך? תודה

שלום יתכן יובש בנרתיק עקב גילך כדאי לשקול טפול לנרתיק כנגד יובש דרך הרופא המטפל

18/07/2018 | 08:43 | מאת: מיואשת

שלום. האם אני יכולה לטפל בבעייה בויטמין E ? ואם כן האם אני יכולה לקנות אותו ללא מרשם? תודה

מנהל פורום רפואת נשים