יחסים לא מוגנים לאחר הפסקת נטילת מינס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/07/2018 | 17:19 | מאת: נועה

שלום רב, הפסקתי ליטול גלולות מינס ביום רביעי (סיימתי את החפיסה, אך נאבדו לי 2-3 גלולות במהלך לקיח הגלולות, ועדיין לקחתי גלולה כל יום ברציפות כלומר לקחתי סהכ 21-22 גלולות ברצף לפני ההפסקה). ביום ראשון קיבלתי את הדימום הרגיל שמדמה ווסת לאחר גלולות וקיימתי יחסים לא מוגנים. האם יש סיכוי גבוה להריון? למיטב הבנתי, אם המחזור הרגיל חוזר לפעול יש עוד שבוע לפחות עד שאבייץ אם רק עכשיו הפסקתי גלולות, והזרע יכול לחיות עד 5 ימים. האם עליי לקחת פוסטינור?

שלום במינס יש 24 גלולות פעילות אם לקחת רק 22 גלולות פעילות סימן שאת לא מוגנת לגמרי כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים