תחילת הריון וחום נמוך

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/06/2018 | 21:06 | מאת: נועה

שלום אתמול הייתי אצל רופאת מיון בעקבות כאבי בטן כמו במחזור (אני נכנסתי אתמול לשבוע 6וזה היה ביקורי הראשון אצל רופא). ביצעתי אולטרסאונד שבו הכל היה תקין. היום אחהצ ועכשיו בערב שמתי לב שהחום שלי הוא בין 37.1 ל37.3. האם הדבר תקין בהריון? אני שואלת מכיוון שאתמול הרופאה שאלה אם יש לי חום בעקבות התלונות שלי על כאבי הבטן. שבוע הבא יש לי תור לרופאת נשים שלי (עוד לא הייתי אצלה כיוון שגיליתי רק שבוע שעבר על ההריון) האם החום תקין? מכמה מעלות החום אינו נחשב תקין? האם עלי להיבדק לפני התור שיש לי באמצע שבוע הבא? תודה

14/06/2018 | 01:17 | מאת: נועה

מדדתי עכשיו-בלילה שוב ויש לי 36.7 במידה ויעלה שוב, עד איזה מעלה זה נחשב לחריג? והאם יהיה צורך להקדים התור לרופא?

14/06/2018 | 07:47 | מאת: נועה

מעדכנת כי עכשיו בבוקר החום עומד על 37...

שלום זה תקין

מנהל פורום רפואת נשים