לקיחת גלולה פלורט באיחור של 14 שעות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/06/2018 | 23:25 | מאת: פלורט

שלום, אני לוקחת גלולות מסוג פלורט, היום סיימתי את החפיסה, ביום שני לקחתי את הגלולה באיחור של 14 שעות זה היה השבוע האחרון של החפיסה, את הגלולות אני לוקחת כבר מעל שנה. האם אני מוגנת ויכולה לקיים יחסים, אם קיימתי יחסים האם יש באפשרותי להיכנס להריון? האם מומלץ שאעשה הפסקה כמו שאני עושה בדרכ בסיום החפיסה או שאמשיך כבר מחר לחפיסה הבאה? תודה על המענה ולילה טוב.

שלום יש סכון להריון כשלא נוטלים גלולה בזמן כדאי לעשות את ההפסקה כרגיל

מנהל פורום רפואת נשים