גרד, כאב ועור מתקלף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/06/2018 | 19:13 | מאת: אנונימית

שלום ד"ר קוגלר, אתמול התחלתי לחוש גרד באזור השפתיים הפנימיות (דגדגן) מצדו הפנימי, תחושת הגרד מתחילה בקרבת הנרתיק ומתפשטת עד הדגדגן. היום, מעבר לגרד, האזור גם מעט כואב (בעיקר לאחר הליכה לשירותים, כשיש צורך לנגב) והתקלף לי הרבה עור, בדומה לעור שמתקלף כאשר מקבלים כוויה בפה כשאוכלים משהו חם. העור פשוט יצא על נייר הטואלט. גם בזמן מקלחת האזור מגרד ובמגע עם סבון זה קצת שורף. זו לא מחלת מין, בטוח (אלא אם כן נדבקתי מרוח הקודש, כמו שאומרים). האם זה יכול לנבוע מניגוב אגרסיבי עם נייר טואלט? אולי פצעתי את האזור? והאם יש משהו שניתן לעשות בנידון? אולי משחה כלשהי? תודה רבה.

שלום יתכן שזה אלרגיה למשהו כדאי לפנות לבדיקה משחת פוליקוטאן יכולה להקל עד הבדיקה

07/06/2018 | 16:22 | מאת: אנונימית

מנהל פורום רפואת נשים