שכחתי מס' גלולות פומיניק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/05/2018 | 11:20 | מאת: Yuval187

שלום, אני נוטלת גלולות פומיניק (הוסבר לי שהן זהות לסרזט) כבר מספר חודשים (הוחלפו ממינס). אתמול בסביבות השעה 1 בלילה נזכרתי ששכחתי לקחת גלולה. השעה הקבועה שלי היא 21:00, כלומר- איחרתי ב4 שעות (מעט יותר). בנוסף, שמתי לב שלא לקחתי גם את הגלולות של יום ויומיים קודם (ההתראה שלי לא פעלה מסיבה לא ברורה, ושכחתי לחלוטין מהגלולות). אם פספסתי 2 גלולות ואת השלישית תקחתי באיחור, האם אני מוגנת? ממתי? מה עלי לעשות כעת? להמשיך לקחת כרגיל? תודה רבה!

שלום את לא מוגנת עד סוף החפיסה

24/05/2018 | 18:41 | מאת: Yuval187

זו הייתה הגלולה האחרונה בחפיסה, כלומר- היום אני מתחילה חפיסה חדשה. מתי אני נחשבת מוגנת?

מנהל פורום רפואת נשים