שאלההה פמינט שנתיים בקביעותת

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

20/05/2018 | 23:58 | מאת: אור

שלום רב בת 32 פלוס 5. אני שנתיים עם פמינט באופן קבוע. שותה בזמן. באמצע חפיסת הגלולות הראשונה ראיתי דימום כמו מחזור שנמשך עד עכשו. השבוע אהיה בשבוע הפסקה. השאלה שלי האם זה מחזור? ?נראה כמו מחזור אני אמורה לקבל השבוע בשבוע של ההפסקה. מה זה יכול להיות,בנוסף עקרתי שן אבל לא הביאו לי אנטיביוטיקה. שאלה נוספת מה לגבי החפיסה השניה להמשיך כרגיל אחרי שבוע הפסקה?

שלום זה דמום תחת גלולות ולא מחזור אם לא שכחת אף גלולה כדאי לפנות לבדיקה

21/05/2018 | 09:52 | מאת: אור

תודה רבה התור לרופא יש עוד זמן, הדימום כמו מחזור שנמשך כבר 6 ימים. מה לגבי החפיסה השניה להמשיך כרגיל ,? השבוע אני אהיה בשבוע הפסקה.

מנהל פורום רפואת נשים