חור קטן באיבר המין הנשי ( הנרתיק )

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/05/2018 | 12:24 | מאת: מורן

היי שלום רב , שלחתי לך את השאלה הזו : ''באזור הנרתיק שלי באזור האמצע יש לי חור קטן מאוד ( ממש בגודל של גרגר שומשום ) מה זה החור הקטן הזה ? זה פתח השופכה של האישה ? אני אצין שלפני כמה זמן הסתכלתי באזור והחור הקטן הזה מעט גדל'' . כנראה לא הסברתי טוב את השאלה באזור הנרתיק באמצע שלו יש לי חור קטן מאוד מה זה החור הזה ? זה פתח הנרתיק ? ואם פתח הנרתיק צר זה אומר שקרום הבתולין עדיין קיים ? מקווה שהסברתי טוב את השאלה שלי

שלום יתכן שאת מתכוונת לפתח הנרתיק איני יכול לחוות דיעה על קרום הבתולין ללא בדיקה

מנהל פורום רפואת נשים