ווסת ראשוני מסיבי בגיל עשר וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

14/05/2018 | 17:48 | מאת: מימי

שלום,לבתי בת העשר וחצי ווסת ראשוני מלפני כ8 ימים ועדיין מדממת נעשה U.S חיצוני ונאמר לנו שהרירית הרחם דקה וכנראה שהיא לקראת סיום הדמם,אך ההפרשות ממשיכות והיא קיבלה המלצה לנטילת PROVERA 10 MG ,אנחנו לפני טיסה ממושכת של 12 שעות ואני חוששת קצת לתת לה , ממה שקראתי בפורומים התרופה נלקחת להסדרת המחזור אך בסיום היא אמורה לקבל מחזור נוסף?. והאם זה לא סיכון לפעם הראשונה בגיל כזה לקחת הורמונים ובנוסף חשש להיווצרות טרומבוס בטיסה? והאם יש טיפול חליפי קל יותר או המלצה אחרת,והאם תצטרך לקחת שוב את התרופה בחודש הבא תודה

שלום לדעתי לא כדאי לקחת כלום אם הרירית דקה הפרוברה לא מתאימה לדעתי

מנהל פורום רפואת נשים