שאלה לגבי יובש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/05/2018 | 20:12 | מאת: אור

נדמה לי שיש לי יובש בעור בשפתי הנרתיק ובעור באזור.האם ניתן למרוח שם שמן תינוקות? שנית, שאלה לגבי סבון בשם לקטופיל. קראתי שהוא טוב ליובש ועם רמת חומציות 3.5 שכביכול מומלצת לשטיפה באזור אינטימי רק שראיתי שיש בו סוכר, האם חומר המרכיב סוכר לא יעודד צמיחת פטריות באזור? ובכלל, האם זה בסדר להשתמש בסבון זה לשטיפה חיצונית אינטימית?

שלום הסבון טוב לשטיפה אינטימית 1-2 פעמים בשבוע אפשר למרוח שמן תינוקות אבל כדאי לפנות לבדיקה לברור היובש

מנהל פורום רפואת נשים