ברצוני לאחר את המחזור החודשי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/05/2018 | 12:01 | מאת: לינוי

אני צריכה לקבל בימים הקרובים מחזור וזה יוצא לי על ימים בעייתיים וברצוני לאחר אותו. כשאני אקבל מחזור אני אמורה להתחיל את גלולת המינס. רציתי לשאול אם יש אפשרות לאחר באמצעותה את המחזור? אולי לנטול אותה לפני מחזור יאחר אותו?

שלום את יכולה להתחיל מינס לפני המחזור לא בטוח שזה יצליח אפשר לקחת כדורים של פרוגסטרון ( עם מרשם) אבל היית אמורה להתחיל כשבוע לפני הוסת המיועד

11/05/2018 | 12:16 | מאת: לינוי

ואם לקחתי את הגלולה לפני מחזור אני עכשיו מוגנת ? או שההשפעה של הגלולה לוקחת זמן?

מנהל פורום רפואת נשים