אי לקיחת גלולה נגד הריון בזמן

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/05/2018 | 08:18 | מאת: אורית

אני בת 41 ומשתמשת בגלולות כבר מזה שנים, כיום משתמשת ב"בילארה". ביום רביעי בלילה קיימתי יחסי מין ושכחתי לקחת את הגלולה של הבוקר. נזכרתי לקחת אותה רק ב21:00 בערב. בערך 15 שעות אחרי. לקחתי אותה מיד ולמחרת בחמש בבוקר לקחתי גלולה כרגיל. האם יש סכנה בכניסה להריון? האם עלי לקחת פוסטינור? האם זה בסדר שלקחתי את הגלולה ששכחתי 15 שעות אחרי הזמן? מה אמור לקרות עכשיו? בכל מקרה, אני ממשיכה לקחת רגיל את הגלולות...זה בסדר?

שלום עשית נכון יש סכון קטן להריון אפשר לקחת פוסטינור

03/05/2018 | 08:28 | מאת: אורית

רופא הנשים שלי אמר לי שבמצב הזה אין צורך לקחת פוסטינור ואין סכנה. בכל מקרה, האם יש סכנה בלקיחת פוסטינור? שמעתי שהכדור הזה קצת מסוכן... אני מאד מודה לך על התייחסותך...

מנהל פורום רפואת נשים