האם ההגנה נפגעה?????

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/04/2018 | 09:15 | מאת: דנה

היי האם יש לסיכוי לפגיעה בהגנה או שזה משהו אחר? הרופא יודע שאני לוקחת גלולות ורשם לי את הכדורים האלו

שלום ההגנה לא נפגעה

17/04/2018 | 11:11 | מאת: דנה

היי סיימתי ביום שישי את הכדורים למחזור ואתמול סיימתי אז הגלולה הפעילה האחרונה במינס ועדיין לא קיבלתי מחזור יש לי רק קצת כאבי בטן ןהפרשות שקופות/ צהובות כאלו כמו לפני מחזור אבל המחזור לא מגיע

18/04/2018 | 07:26 | מאת: דנה

והיום שמתי לב שיש לי קצת הפרשות חומות כאלה על התחתונים ממש בקטנה, לא משהו מורגש רק על התחתונים וגם זה קצת, זה המחזור או שזה משהו אחר?

מנהל פורום רפואת נשים