צ'יסטה 4 חודשים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

03/04/2018 | 00:10 | מאת: נירית

שלום רב . נמצאת 4 חודשים לאחר לידה . לא משתמשת באמצעי מניעה . מאז הלידה היו 2 מחזורים סדירים (אצלי זה כל 21-25 יום ) ומאז האחרון שהיה לפני יותר מחודשיים לא הגיע עדיין מחזור חדש . בבדיקת רופא הכל תקין . קיימת צ'יסטה שהרופאה טענה שכנראה הביוץ לא נספג מספיק טוב ולכן נוצרה הציסטה . לא התרגשה מזה ואמרה שהמחזור צריך להגיע ואם לא יגיע נתנה לי כדורים . עדיין לא הגיע . ועדיין לא לקחתי את הכדורים . השאלה שלי היא האם בזמן הזה שהציסטה קיימת ולא מגיע מחזור האם יכול להתקיים ביוץ / כניסה להריון למרות שלא הייתה מחזוריות סדירה ? והאם לא כדאי לפני לקיחת הכדורים לבדוק שוב הריון?

03/04/2018 | 00:12 | מאת: נירית

ועוד דבר , האם כאבים חולפים ממש כמו כאבי מחזור תקינים במצב של ציסטה ?

שלום כדאי לבצע בדיקת הריון ואם שלילית - לקחת את הכדורים ניתן להרות ויתכנו כאבים

מנהל פורום רפואת נשים