שאלה בנושא גלולות סרזט

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

01/04/2018 | 23:23 | מאת: מור

שלום וברכה אני נוטלת גלולות סרזט כשנתים וחצי בשל חשד לאנדומטריוזיס... הגלולות לא מונעות את המחזור... יש לי מחזור כל 3חודשים בערך.... לא בדיוק מחזור יותר החתמות וכתמים אבל כואבות כמו מחזור שאלתי היא למה אני מקבלת עם הגלולת האלו... והאם זה נרמאלי שהכתמים יכולים להיות יותר משבוע בעבר בלי גלולות שהיה מחזור היה סדיר רק זוכרת את הכאבים אבל פחות משבוע האם תקין?

שלום מה שאת מספרת רגיל ותקין תחת הסרזט על מנת למנוע כאבי מחזור כדאי לשקול לקחת גלולות משולבות

מנהל פורום רפואת נשים