דימום קטן כול יום עקב שיבוב בגלולות דיאנה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

21/03/2018 | 09:04 | מאת: אנג'י

שלום ד"ר, מדצמבר עד פברואר בערך לקחתי גלולות באופן רצוף כדי לדחות מחזור. בפברואר עשיתי הפסקה של שבוע וחיכיתי למחזור ואז היה קצת דם במחזור פחות מתמיד. אחרי המחזור חזרתי לגלולות ומאז שחזרתי לגלולות כול יום יש לי קצת דם.. עוד מעט אני צריכה להפסיק את הגלולות לשבוע כדי לקבל מחזור.. איך אזהה מתי זה מחזור אם יש לי כול יום דם.. אחרי ההפסקה הבאה של השבוע לקחת גלולות ביום השביעי כתמיד? תודה

שלום זה שכיח בחפיסה ראשונה אמור לחלוף בחפיסה הבאה כדאי לקחת כרגיל כלומר 7 ימי הפסקה בין חפיסה לחפיסה

מנהל פורום רפואת נשים