שימוש בגלולות פימנטיייי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/03/2018 | 16:47 | מאת: יייייייייייייייייייייייייייייייייי

שלום קיבלתי מרשם מרופא נשים לגלולות פימנט, הסברתי לדוקטור שיש לי טיסה ב12.4 עד 16.4 היום זה היום הראשון של הווסת ורציתי להתחיל לקחת, הוא הסברי לי שבגלולות הללו יש 21 גלולות ואז 7 ימים הפסקה שבהם מגיעה הווסת , אם אני מתחילה היום אז הווסת תגיע החל מה9.04 וזה כבר מתקרב לי לתאריך של הטיסה ואינני רוצה כך. אציין שבחודש פבוראר הווסת הייתה בתאריך 20.02 והחודש ב19.03 השאלה היא אם להתחיל את החבילה ואז לא לעשות הפסקה ולקחת 2 חפיסות ביחד או לוותר על חודש אחד בשביל שהתאריכים לא ישתבשו לי?

שלום את יכולה לקחת 2 חפיסות יחד וכך לדחות את הוסת

מנהל פורום רפואת נשים