בדיקות דם להריון ראשון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/03/2018 | 21:19 | מאת: רבקה

היי, אניבאיחו של שבועיים פלוס מהמחזור האחרון, עשיתי בדיקה ביתית יצא חיובי. אח"כ הלכתי לרופא נשים שיביא לי הפנייה לבדיקות דם. התוצאות של הבדיקות הגיעו ואין לי מושג מה הם אומרות ואיך אני יודעת אם אני באמת בהריון. הסתכלתי באינטרנט ורשום משהו hcg לא מופיעה לי משהו כזה.יש עוד משהו שיכול לבטא הריון בבדיקה? אין לי איך לפנות לרופא ואני עובדת עצות..תודה!

שלום חבל שלא כתבת את התשובה כי כך איני יכול לדעת ואיני יכול לעזור לך בדיקת הריון היא beta hcg

מנהל פורום רפואת נשים