כדורי דופסטון לקבלת מחזור לניקוי הרחם אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/03/2018 | 19:47 | מאת: דנה

שלום, שמי דנה בת 34, עברתי הפלה בשבוע 11 בעקבות עובר בנמצא ללא דופק, עברתי הפלה עם כדורי מפיג'ין בתחילה לקחתי 4 כדורי מציצה וכעבור שבועיים עברתי בדיקת אולטרסאונד ואז נמאמר לי ע"י הרופא נשים שלא הכל התנקה ועליי לקחת עוד 4 כדורים,לקחתי עוד 4 כדורים ושבועיים לאחר מכן בביקורת שהיתה לי שוב עברתי בדיקת אולטרסאונד ואז נאמר לי שנשארו שרידים שעדיין לא יצאו, נתנו לי כדורים בשם דופסטון פעמיים ביום למשך שבוע,ואז התבקשתי להגיע לביקורת אחריי שבועיים,אשמח מאוד לעזרתך ולתשובתך,איך יוכלו להשפיע הכדורים לניקוי השרידים ששארו וטרם התנקו? האם הם עוזרים במצב כזה? אני מאוד דואגת,לחוצה ומוטרדת שלא להגיע למצב של גרידה כי זה מה שרציתי להימנע מלכתחילה, אני עובדת עצות והלחץ לא עובר לי,בבקשה ד"ר דניאל תרגיע אותי ככל שניתן.

שלום כמובן שמטרת הפורום היא לא להרגיע אלא לתת תשובות ברורות אני חושב שהסיכוי שהדופסטון יעזור קיים אך הוא לא גדול אם ישארו שרידים ניתן וכדאי לבצע הסטרוסקופיה ואין צורך בגרידה

מנהל פורום רפואת נשים