חשד להריון ללא התפתחות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/03/2018 | 18:17 | מאת: אנונימי

שלום לכולם יש לי ווסת לא סדיר האחרונה שקיבלתי הייתה 3-1-2018 עשיתי בדיקה ביתית והיא יצאה חיובית אחרי שלושה ימים הגעתי לרופא לפי טענתו זה נראה שיש שק הריון אך לא רואים בנתיים כלום קבע לי תור למעוד בעוד שבוע הרפואה השני אמר שההריון לא תקין והוא בדרך החוצה כבר עבר שבועיים וחצי מאז שהבדיקה יצאה חיובים התחיל לי הפרשות חומות הלכנו לבית חולים הרופא אמר שרואים שיש שק אך חושבים שהוא לא מתפתח וקבוע שבעוד 10 ימים לבדוק עם שבתי לרופא בחזרה הוא אמר לי שהוא לא רואה שההריון הזה מצליח אז הוא אמליץ לי לקחת כדור כדי להפיל את התינוק אבל אמר אחרי כמה דקות שהוא רואה שהעובר גדל טיפה אז יש טעם לחכות אני לא יודעת כבר מה לעשות בבקשה לעזור לי אני חייבת את זה תודה רבה לכל העונים

שלום אני מציע לחזור על האולטראסאונד עוד שבוע ואם אין גדילה סימן שההריון לא מתפתח

מנהל פורום רפואת נשים