כאבי מחזור בהריון שבוע 5

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/03/2018 | 23:59 | מאת: הילי

שלום, אני בשבוע ה5 להריון, כבר שבוע וחצי אני סובלת מכאבי מחזור חזקים וכאבים במפשעות והרגליים, שמקשים עלי להתנהל. הכאבים בדכ מגיעים בשעות מסוימות ונמשכים כל פעם 10-15 דק. הלכתי לרופא נשים פעמיים שבדק ואמר שמבחינתו הכל בסדר, אך אני לא מצליחה לישון בלילה, לא מצליחה להתנהל ביום, זה נורא כואב. אשמח לדעת מה אפשר לעשות ואם זה באמת תקין. תודה

שלום אם הבדיקה תקינה הרי שאין לי עיצה טובה בשבילך לרוב זה חולף עם גדילת הרחם ויציאתו מהאגן בערך בשבוע 13

מנהל פורום רפואת נשים