גלולות משולבות האם גורם לרירית רחם דקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/03/2018 | 03:32 | מאת: טל

מה ההשפעה של גלולות המכילות דיאנוגסט Dienogest 3mg, אסטרדיול ולראט Estradiol valerate 2mg על רירית הרחם? האם זה יעזור לרירית הרחם להישאר דקה (לצורך היסטרוסקופיה ) במידה ואני מתחילה לקחת אותם ביום הראשון של הוסת ועד מועד ההיסטרוסקופיה?

שלום כן הגלולות גורמות לרירית דקה לא בטוח שזה יקרה כבר בחודש הראשון

05/03/2018 | 10:06 | מאת: טל

תודה רבה על המענה! אז בעצם עדיף לי לקבוע תור להיסטרוסקופיה ממש אחרי הוסת מאשר להשתמש חודש אחד בגלולות ואז ללכת ?

נכון

מנהל פורום רפואת נשים