פרופיל הורמונליייייי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/02/2018 | 17:44 | מאת: שני

היי, לאחר הריון חוץ רחמי, מנסה להיכנס להריון 10 חודשים. ניתן לעשות פרופיל הורמונלי, עשיתי ליום ה2 למחזור. לפי האחות הייתי צריכה להיות ערה ופעילה ולא במצב שכיבה.שכן משפיעה של התוצאות. Fsh 10.20 Prolactin 413.4 Estradiol 211 אשמח לפיענוח והכוונה.. תודה! כתובת

16/02/2018 | 09:15 | מאת: שני

בנוסף ניתן לי לעשות צילום רחם . רציתי להתייעץ מה השיטה המועדפת לעשות מבחינתך?כדי לקבל תוצאות מהימנות יותר ובמידה ויש סתימה שתוכל להיפתח תוך כדי..

שלום FSH מעט גבוה יחסית ליום 2 --כדאי לפנות לרופא יש רק שיטה אחת לבצוע צלום רחם

מנהל פורום רפואת נשים