אי הגעת מחזור בזמן נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/02/2018 | 18:32 | מאת: ליאן

היי אני בת 22 נוטלת גלולות פמינט במשך כמעט שנה . כל החודשים המחזור סדיר בלי בעיות כלל . החודש הופיעו דימומים קלים ( לא בזמן מחזור) ניגשתי לרופא נשים עשה לי בדיקה ואמר שזה טבעי מהגלולות , כרגע אני בשבוע הפסקה ביום ה -6 ועדיין לא קיבלתי מחזור , אין באפשרותי לראות רופא נשים כרגע , עשיתי בדיקת הריון ביתית אתמול ויצאה שלילית , ממה יכול לנבוע אי הגעת מחזור ?? אני מאוד בלחץ אשמח אם תענו לי בהקדם..תודה רבה!

שלום לעיתים אין מחזור בסיום החפיסה אם בדיקת ההריון שלילית אין סיבה לדאגה ויש להמשיך כרגיל את הגלולות

11/02/2018 | 19:48 | מאת: ליאן

תודה!!!

מנהל פורום רפואת נשים