דימום קל בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/02/2018 | 18:11 | מאת: שרי

אני בת 23, עד לפני כחצי שנה לא קיימתי יחסי מין כלל. בחודשיים האחרונים יש לי בן זוג קבוע ואנחנו מקיימים יחסי מין באופן סדיר, אני לא לוקחת גלולות ולכן אנחנו תמיד עם קונדום. בפעמים האחרונות שקיימנו יחסי מין מצאנו כתמי דם. בפעם הראשונה זה היה ממש מעט על בקונדום ובפעם השנייה היו מספר כתמים באורך כ2 ס"מ של דם שנראה כמעט יבש על הסדין. יש לציין שכאשר התנקתי לאחר מקיום יחסיי המין לא ראיתי שום שרידים של דם בנרתיק. בנוסף לא כואב לי בעת קיום יחסי מין. אשמח ליעוץ כיוון שאני מטיילת כרגע במדינת עולם שלישי ואין באפשרותי להיוועץ בגניקולוג

11/02/2018 | 18:26 | מאת: שרי

עניין נוסף שאני לא בטוחה אם קשור או לא, אבל בשבוע האחרון הופיעו לי שטפי דם בגודל קטן על בינוני בחלק העליון של שתי הרגליים

שלום יש לפנות לרופא לבצוע בדיקת פפ ובדיקת קולפו סקופיה זה לא דחוף אבל כדאי לבצע ב3 החודשים הקרובים

12/02/2018 | 19:43 | מאת: שרי

האם יש בעיה להמשיך לקיים יחסי מין עד לבדיקה אצל רופא?

מנהל פורום רפואת נשים