דימום בין וסתי - בת 31

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

30/01/2018 | 20:35 | מאת: יעל

בת 31 לא משתמשת באמצעי מניעה לפני שנתיים היה לי דימום בין וסתי תוצאות הפאפ והקולופוסקופיה היו טובות. כעת אני בבדיקות לפני טיפולי פוריות ולאחרונה שוב ביצעתי את הבדיקות הנ"ל שתשובתם הייתה טובה. המחזור האחרון שלי היה ב-17/1 וביום ה-12-14 היה לי דימום קל. יש לציין שלא קיימתי יחסי מין והייתי רוצה לדעת מה יכולה להיות הסיבה לדימום ומה כדאי לבדוק. תודה.

שלום לרוב מדובר בשינוי הורמונלי אך יש לפנות לרופא לבדיקה כולל אולטראסאונד ולהחליט בהתאם לכך

מנהל פורום רפואת נשים