מחזור לא סדיר אחרי נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

29/01/2018 | 01:17 | מאת: עינת

ילדתי לפני שנה וחצי. לאחר הלידה חזרתי לשימוש בגלולות הורמונט. הפסקתי לפני ארבעה חודשים ומאז המחזור מאד משובש. הגיע פעם אחת באיחור של שבועות רבים. אחכ הגיע שוב לאחר 21 יום. ועכשיו אני שוב באיחור של שבועיים ואין סימנים לדימום.. עשיתי בדיקות דם לא במחזור. רמת LH 5.6 אני בת 36. רוצה להיכנס שוב להריון. לפני שאני נכנסת ללחץ, האם הבדיקה מעידה על משהו חריג? או שהגוף לא מתנקה מהגלולות? האם לחכות או לפנות מיד לטיפול?

שלום זה שכיח אחרי הפסקת גלולות אני מציע להמתין כמה חודשים ואם לא תהרי - לפנות לברור

מנהל פורום רפואת נשים