מחזור קשה מאוד........

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

23/01/2018 | 00:18 | מאת: שיר

שלום אני בת 26 ובחודשים האחרונים שאני מקבלת מחזור כואב לי אך ורק בצד אחד (בצד שמאל בבטן התחתונה) כאבי מחזור שמשבשים לי את השגרה הלכתי לרופא נשים שעשה לי אולטראסונד והוא אמר שהכל תקין נתן לי כדור חד פעמי כי ראה התחלה של פטריה (אם זה קשור) הכאבים לא עברו... והם משבשים לי את השגרה ואני ממש סובלת ההצעה של הרופא היה גלולות אך אני לא מעוניינת אשמח לחוות דעת שלך האם זה נורמלי שאכן כואב לי במחזור אך ורק בצד שמאל??? כאב שאפילו מגע על הבטן כואב כמו מכה ונמשל לרגל שמאל מה עלי לעשות?? זה יכול להיות משהו שיפגע לי בפוריות??(אני עוד רוצה להיכנס להריון בעתיד) .. חוץ מאולטראסןנד שהרופא כבר עשה יש עוד משהו שנחוץ לעשות?

שלום אין צורך בבדיקות נוספות ואני מסכים עם הרופא שהטיפול היחיד הוא גלולות

מנהל פורום רפואת נשים