איקקלומין ומחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/01/2018 | 12:41 | מאת: הילה

המחזור שלי לא סדיר וקיבלתי איקקלומין מרופא כדי לסדר את עניין הבנות. חיכיתי לקבל מחזור כדי להתחיל לקחת את הכדורים והשבוע למשך יומיים היו לי דימומים קטנים שהפסיקו והיום כלום. רציתי לדעת במידה ואני מקבלת מחזור בקרוב אני מתחילה לספור את ימי המחזור (בשביל להתחיל לקחת את הכדור) מיום הדימום הראשון או מאז שהדימום חזק? תודה רבה

שלום מיום הדמים הראשון אם הוסת האחרון היה לא רגיל כמו שאת מתארת כדאי לבצע בדיקת הריון

מנהל פורום רפואת נשים