המשך לכמה שאלות למטה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

08/01/2018 | 19:27 | מאת: שיר

שלום שוב... זאת שיר כתבתי כמה הודעות למטה שאני בת 16 וחצי ועדיין לא קיבלתי מחזור.. אני מאוד מתביישת להראות לרופאה שיער ערווה או אפילו להרים חולצה כתבת לי שזה חשוב... יש סיכוי שהם יאמינו למה שאני אומרת בלי לראות? הרי ברור שאני לא אשקר... והשאלה השניה שלי היא האם יש סיכוי שאני לא אקבל מחזור לעולם? או שמצד שני אולי יש סיכוי שאני אקבל מחזור ממש בקרוב ומיהרתי ללכת לרופאה? תודה..

שלום היא תאמין למה שתספרי יש סכוי שתקבלי בקרוב אבל אי אפשר לדעת מתי אני יכול לדעת לגבי העתיד בלי שאת מבצעת את הברור הראשוני

מנהל פורום רפואת נשים