עובר ללא שינוי בשתי בדיקות בשבוע- שבוע 12+4

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

07/01/2018 | 14:13 | מאת: יולי 2018

שלום בת 30 בשבוע 12+4 הריון לאחר הפלה נדחית עם עובר שבוע 10 שהפסיק להתפתח בשבוע 7 עד עכשיו עבר חלק שקיפות עורפית תקינה בשבוע 11+2 בבדיקה העובר נמצא מתאים לשבוע מס 11+3 לאחר 6 ימים הרופא נשים ביצע בדיקה נוספת והעובר היה מתאים לשבוע 11+3 האם יש סיבה לדאגה? יכול להיות שפשוט מדובר בשני רופאים שונים שביצעו בדיקת US ממכשירים שונים? מציינת שבבדיקה אצל רופא הנשים שלי נשמע דופק אבל עדיין מאוד לחוצה כי נראה ללא שינוי אחרי כמה ימים. אודה לעזרתך מה לעשות? הבדיקה הבאה היא בדיקת US אצל טכנאית אבל זה עוד הרבה זמן !!!

שלום סביר להניח שהכל בסדר כי הודגם דופק אבל הייתי מציע לחזור על הבדיקה עוד שבועיים

מנהל פורום רפואת נשים