הארכת שבוע הפסקת הגלולות משבע ימים לשמונה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

06/01/2018 | 21:22 | מאת: ת

שלום! אני נוטלת גלולות פמינט ולא פיספסתי אפילו גלולה אחת. לפני שבוע התחלתי חפיסה חדשה והיה לי בלבול ביום אחד ~סיימתי את הגלולה האחרונה ביום שישי ובמקום להתחיל חפיסה חדשה בשבת שאחר כך התחלתי ביום ראשון. לא קיימתי יחסים משבת שעברה השאלה אם מעכשיו אני מוגנת או שיש לחשוש ומה צריך לעשות מעכשיו. חשוב לי לציין שבמהלך ימי ההפסקה לא קיבלתי מחזור (האם זה תקין?) ועשיתי בדיקה ביום שני או שלישי השבוע והתוצאה יצאה שלילית. תודה רבה!

שלום זה תקין שלא קיבלת מחזור אבל מאחר והתחלת את החפיסה יום מאוחר מידי את לא מוגנת עד לסוף החפיסה כדאי לבצע בדיקת הריון

07/01/2018 | 10:42 | מאת: ת

ואם אני מבצעת בדיקת הריון והיא יוצאת שלילית. אני יכולה להמשיך ולקיים יחסים עד לסיום החבילה ללא הגנה נוספת?

מנהל פורום רפואת נשים