לא מקבלת מחזור.........

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

05/01/2018 | 07:44 | מאת: שיר

בוקר טוב אני בת 16 וחצי עדיין לא קיבלתי מחזור אפילו פעם אחת ואני ממש מפחדת שאני יהיה עקרה... כל החברות שלי כבר קיבלו גם יותר רזות ממני... הלכתי אתמול לרופאת ילדים עם אמא שלי והיא שלחה אותנו לרופאת נשים ולרופאת הורמונים... הרופאת ילדים שאלה אותי כל מיני שאלות מביכות קצת כמו שיער באיבר מין, היא גם רצתה שארים חולצה כי אין לי חזה בכלל... אבל התביישתי... איך אני יילך לרופאות המומחיות אם אני ממש מתביישת ? בטח אצלם הבדיקות יותר מביכות... אני רוצה ללכת אבל אני מתביישת... איזה בדיקות אני אצטרך לעשות חוץ מבדיקות דם?

שלום חשוב לבדוק הנצת שדיים ושער ערווה. בדיקות דם ואולטראסאונד

07/01/2018 | 11:15 | מאת: שיר

יכול להיות שאני לא אדבל מחזור לעולם?

מנהל פורום רפואת נשים